06-30-5637-537

Optimum Fogászat

Optimum Fogászat

Minden amit tudni érdemes a 3D CBCT felvételről

2017. április 18. - optimumfogaszat

Implantációs, csontpótló, bölcsesség fog eltávolító műtétek előtt, gyökérkezeléseknél és fogszabályozásnál sok időt, pénzt spórolhat meg valamint rengeteg fájdalom kerülhető el egy speciális 3 dimenziós röntgen kép elkészítésével. A 3 D CBCT segítségével méretarányos képet kapunk az állcsontokról és a fogakról egyaránt.

http://www.fogaszat-pest.hu/miert-kell-3d-cbct-felvetel-fogbeultetes-elott/

A helyes fogmosás

Sokan azt hisszük, hogy tudjuk hogyan kell helyesen fogat mosni. De vajon tényleg?

Fontos, hogy rendszeresen és a megfelelő technikával mossunk fogat, mert csak így lehet eltávolítani a dentális plakkot, amely a fogakon és a fogak között lerakódó ragacsos, vékony baktériumokat tartalmazó réteg és felelős a fogszuvasodás kialakulásáért, a fogínyvérzésért, a fogakat rögzítő csontok károsodásáért, sőt a fogak kihullásáért is.

 Akár hagyományos, akár elektromos fogkefét használ, a megfelelően hatékony fogmosásnak minimum két percig kell tartania. Természetesen fogat mosni sokféleképpen lehet. A legmegfelelőbb mégis az lenne, ha ötleteket, javaslatokat kérne fogorvosától!

Hagyományos fogkefével

A külső fogfelszín mosásához tartsa a fogkefét 45 fokos szögben az ínyszélhez képest! Mossa a fogait és ínyét apró körkörös és fentről-lefelé irányuló mozdulatokat végezve! Az elölről-hátrafelé történő maszatolás helytelen, hisz a lepedéket egyik fogról a másikra kenegeti vele, így lepedék eltávolításról még közelről sem beszélhetünk. Hasonló mozdulatokkal mossa meg a rágófelszínt és a fogak belső felületét! Ne felejtse ki az ínyszél vonalát, és győződjön meg, hogy a fogak hátsó felét is eléri! Mossa meg a nyelvét is - segít frissen tartani a leheletét!

Elektromos fogkefével

Elektromos fogkefékkel a megfelelő tisztaság egyszerűbben érhető el, mint a hagyományos, kézi fogkefékkel. Vezesse fogkeféjét lassan, egyik fogról a másikra, kövesse az ínyszél görbületét és a fogak körvonalát. Ne felejtsen ki egyetlen területet sem, a fogak belső- és rágófelületét, valamint hátsó oldalát sem! Ne nyomja rá túlságosan a fejét, hagyja, hogy a fogkefe dolgozzon Ön helyett!

Dr. Mayer Csaba

http://www.fogaszat-pest.hu

Minőségi fogászati ellátás, fájdalommentesen

Elérhetőség: 06-30-5637-537

Fogaink ápolása legfontosabb mindennapi tevékenységek közé tartozik. Sajnos, még a leggondosabb fogmosás- és tisztítás ellenére is előfordulhat, hogy elromlanak. Vitathatatlan, hogy ilyenkor egy jó fogorvos kincset ér, aki a lehető leghamarabb, szakszerű kezelésben részesít minket. Amennyiben Önnek is fogászati problémája van, akkor nem kell tovább keresnie orvosát, hiszen rendelőnkben valamennyi páciensünk számára minőségi és fájdalmak nélküli ellátást kínálunk.

Fájdalommentes válasz a fogas kérdésekre!

slideshow_fogszab.jpgBizony, legtöbben nehezen szánjuk rá magunkat, hogy elmenjünk a fogorvoshoz. Elsősorban azért, mert félünk a fogászati beavatkozások során felmerülő fájdalmaktól.

Velünk megszabadulhat ezektől a felesleges kellemetlenségektől. Amennyiben bennünket bíz meg fogai betömésével, kihúzásával, vagy akár komolyabb beavatkozások (pl. szájsebészeti, fogszabályozási kezelések) elvégzésével, akkor biztos lehet a teljes fájdalommentes kezelésben. Mivel rendelőnkben minden beavatkozást korszerű eszközökkel, valamint gépekkel végzünk, így minimalizálni tudjuk az esetleges kellemetlenségeket. Természetesen mindez semmit nem érne tapasztalt és empatikus orvosaink-, valamint asszisztenseink nélkül, akik minden tudásukkal és figyelmükkel arra összpontosítanak, hogy fogai kezelését a lehető legkevesebb fájdalom árán végezzék el.

A munkán nem, csak az Ön idején spórolunk!

Ahogyan a mondás is tartja: a jó munkához idő kell. Ha pedig a fogainkról van szó, akkor legalább kétszer olyan fontos, hogy elegendő időt fordítsunk azok ellenőrzésére, valamint kezelésére. Mi nem fogjuk pár perc alatt „letudni” a fogászati vizsgálatot, hiszen jól tudjuk: minden páciensünknek elemi érdeke, hogy a kontrollvizsgálat során valamennyi fog- illetve szájbetegséggel kapcsolatos problémáját feltárjuk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy valamely problémája észrevétlen maradjon, hiszen a kezeletlen, lyukas fog a későbbiekben sokkal súlyosabb gondokat okozhat.

Nem marad észrevétlen egy problémája sem!

Szakorvosaink az ingyenes kontroll vizsgálatok során teljes körű ellenőrzést végeznek a fogak, valamint a slideshow01.jpgszájüreg területén is. A szükséges beavatkozások időpontjait előre megbeszéljük, és a teljes kezelést csakis akkor tekintjük befejezettnek, amennyiben Ön tökéletesen karbantartott fogakkal hagyta el a rendelőnket. Nem történhet meg, hogy betegünknek rövid időn belül azért kelljen visszajönnie rendelőnkbe, mert megfeledkeztünk volna valamely problémájának orvoslásáról.

Velünk elfelejtheti a rejtett költségeket is. A kezelések díjáról minden esetben előzetes tájékoztatást adunk. Az előre megbeszélt áraktól csak abban az esetben térünk el, amennyiben a kezelés során előre nem látott körülmények merülnek fel.

Kizárólag minőségi anyagokat használunk!

Fogaink kezelése olyan, mintha egy házat építenénk. Nem lehetséges megfelelő alap nélkül minőségi munkát végezni. Az Optimum fogászat orvosai garantálják, hogy munkájuk során csakis prémium anyagokat használnak. Ha bennünket bíz meg fogai kezelésével, akkor elképzelhetetlen, hogy a tömése utólag kiessen a gyenge minőségű alapanyag használata miatt. Munkánk során folyamatosan a kiváló minőségre törekszünk. Mindezt pácienseink számára a modern fogászati gépek és anyagok mellett, magas szintű szakképzettséggel, valamint fejlett fogtechnikai háttérrel biztosítjuk.

Komplex szolgáltatást kínálunk!

slideshow03.jpgNevéhez méltóan, az Optimum fogászat az elérhető legjobb minőségre törekszik a fogászati ellátásában. Célunk, hogy barátságos és modern környezetben, valamennyi betegünk számára professzionális, fájdalommentes, valamint esztétikus szakellátást, illetve utókezelést nyújtsunk. Legyen szó szájsebészetről, implantációról, vagy akár fogszabályozásról, szakorvosaink a fogászat bármely területén adódó problémát képesek ellátni. Amennyiben Ön is a minőségi fogászati szakellátás mellett döntött, úgy hívja kollégánkat vagy jelentkezzen be a 06-30-5637-537-es telefonszámon. Ne feledje, hogy minden páciensünk részére ingyenes szakorvosi konzultációt biztosítunk! Hívjon minket, hogy az Ön fogászati problémáin is segíthessünk.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra: http://www.fogaszat-pest.hu/ 

Telefonszám: 06-30-5637-537

logoezkell.jpg

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása